Sök

FAQ

Retur & reklamation

Portot för retur bekostas av dig som konsument. Här kan du köpa en frakt utav oss om du exempelvis ska skicka en vara för byte eller återköp.

Fyll i retursedeln som kom i paketet, alternativt skriv ut den här och skicka med den i returen. Om du handlat mot faktura är det bra om du antingen skjuter upp förfallodatumet själv via Mitt Klarna (https://my.klarna.com), eller om du pausar fakturan. Du kontaktar då Klarna via telefon på 08 - 120 120 10 så hjälper de dig med detta. En kreditering sker därefter.

Vid en reklamation så behöver du kontakta kundtjänsten. Har du möjlighet så skicka en eller flera bilder på den skadade produkten till våran e-post: info@bearskin.se och ange att det är en reklamation samt beskriv problemet du upplevt med varan. Vi återkommer därefter med vidare instruktioner.

Om du handlat mot faktura är det bra om du antingen skjuter upp förfallodatumet själv via Mitt Klarna (https://my.klarna.com), eller om du pausar fakturan. Du kontaktar då Klarna via telefon på 08 - 120 120 10 så hjälper de dig med detta.

Du har alltid ångerrätt på 14 dagar från det att du mottagit dina varor när du handlar hos oss. Portot för retur bekostas av dig som konsument. Läs mer under "Hur returnerar jag en vara?".

Så fort vi hanterar paketet så meddelar vi dig via din e-post du angivit i beställningen. Hanteringstiden kan variera, men räkna med ca 10 arbetsdagar.
Vi krediterar därefter betalningen hos klarna.

Beställning & Betalning

Orderbekräftelsen skickas till den e-postadress du angivit direkt efter slutfört köp. Skulle din orderbekräftelse inte dyka upp är det viktigt att du kontaktar kundservice på telefon eller e-post. Du kan även dubbelkolla så att bekräftelsen inte hamnat i skräpposten eller liknande.

Om du har valt att betala med faktura skickas den ut till din e-postadress i samband med leveransen. Om du ej fått din faktura så kan du gå in på Mitt Klarna (https://my.klarna.com) för att hämta den där. Har du ytterligare frågor rörande din faktura, kontakta då Klarnas kundservice för hjälp på 08-12012010, då dem har hand om samtliga våra betalningar.

Fullständiga köpvillkor kan du hitta här.
Läs gärna genom nödvändig information innan ni kontaktar oss.