Layer 1
Sök

Sök

Cordura Jacket

Shell Jacket

Midlayer Fleece

Cordura Pants

Cordura Bib Pants

Shell Pants

Cordura Pants Woman

Merino Wool Long Sleeve

Midlayer Fleece

Bearskin Cap Dark Grey/Rust

Classic Cap Charcoal/Black

Shell Jaktställ

Nr. 1 Collection

Det finns nästan lika många varianter på jaktbyxor som det finns jägare. Bra jaktbyxor är en viktig del för att skapa den bästa jaktupplevelsen och för att vara effektiv när man jagar. Ett par jaktbyxor måste vara bekväma att gå i, vara tysta och ha bra ventilation på rätt ställen.

Tillsammans med Stephen Copp, produktutvecklare, har Bearskin skapat innovativa jaktkläder utvecklade för jägare av jägare. Vi kombinerade Stephens 30-åriga erfarenhet av material och textilier med Bearskins jaktkunskap och våra önskemål om utformning och materialval.

Vi tog våra grundläggande idéer som tysta och smidiga jaktbyxor till nästa nivå genom att skapa ett par jaktbyxor som är så bekväma att du nästan inte märker att du har dem på dig, samtidigt som de är robusta och tysta att vi kan bära dem i alla möjliga förhållanden ute i fält. Resultatet blev fantastisk jaktbyxa man vill bära alla dagar i veckan och som aldrig kommer begränsa dig i din jakt.

Vi är stolta över att presentera våra nya jaktbyxor!

Cordura Pants

För rörlig jakt såg vi behovet av ett par nya byxor som är lätta att bära, har en unik andningsförmåga, torkar snabbt och kan ta stryk och slitage som medföljer vid exempelvis hundförarjakt. Detta blev grunden till Cordura Pants.

Som rörliga jägare ville vi ha ett material som inte sätter begränsningar i vår rörlighet och tar dig fram så ljudlöst som möjligt. En jaktbyxa som är så lätt att det känns som att du inte har den på dig, men som samtidigt uppfyller alla våra behov. Cordura Pant är den lättaste och mest snabbtorkande jaktbyxan vi någonsin utvecklat. Samtidigt är den så robust och tyst att vi kan bära den för alla typer av jakt. Vi har sett till att placera fickorna precis där du behöver dem och gjort ventilation precis på rätt ställen. I Cordura Pants har vi sett till att ha med alla möjliga detaljer så att du kan fokusera på upplevelsen av jakt!

Shell Pants

Shell Pant håller dig torr samtidigt som den är extremt tyst.

Bearskin’s filosofi och fokus är att ta fram produkter som skall hålla dig torr de blöta dagarna, sval de varma dagarna och varm de kalla dagarna. Vi vet att de flesta dagar ute i skogen ofta kan vara blöta och kalla, när man går genom lera och myrar är det viktigt att hålla sig torr så att man kan fortsätta i många timmar. När vi började utveckla Shell Pants hade vi samma krav på tystnad och komfort, men med ett extra vattentät lager. Vi kan stolt säga att vi lyckades med denna uppgift! Shell Pant håller dig torr samtidigt som den är extremt tyst.

Cordura Bib Pants

Vi är stolta att presentera Bib Pant, våra hängseljaktbyxor. Ett resulat av många timmars diskussioner, tester och användartester.

Vad får du när du kombinerar jägare, visionärer och världsledande designers? Vi nollstälde oss i förhållande till vad vi tidigare skapat och vad vi tagit intryck av. Vi tog Bearskins teamets erfarenheter från sportfiske, snickeri, vandring och självklart jakt och formade något nytt. Med jaktbyxan Cordura Bib Pants kan du bära alla dina jaktprylar. Den lämpar sig till allt ifrån milslånga dagar på fjället på jakt efter vildren men också under tuffa och svettiga dagar som hundförare efter björn och älg. Det är den tystaste hängselbyxan för jakt som någonsin skapats samtidigt som den är robust och snabbtorkande. Vi älskar dessa jaktbyxor - och hoppas att du kommer att älska dem också!

Cordura Pants Woman

Vi såg också till att göra en damversion av jaktbyxorna i en mer feminin passform med samma kvalitet och detaljer.

Bearskin har med sitt team i spetsen försökt att definiera allt vad vi vill få ut av en bra jaktbyxa där fickornas placeringar och materialval är av största vikt för oss, oavsett om det är vår cordura jaktbyxa nr 1, Vår smått unika cordura bibs (hängselbyxa ) eller vår skalbyxa ( regnbyxa ). Samtliga jaktbyxor har en sak gemensam och det är att vi lagt ned massor av energi på att ta fram produkter som vi är stolta över att tillhandahålla. Varje byxa har testats av jägare från norr till söder i både Sverige och Norge under lång tid.

Bearskins strävan är att utveckla kläder till perfektion, för att du som kund skall känna dig trygg med att produkten du köpt är noggrant genomtänkt och testad innan vi släppt den till dig. När du sätter på dig Bearskin`s jaktbyxor, oavsett modell så skall du vara förvissad om att vårt team har lagt stor tid och fokus på produkten, från ritbordet till att faktiskt testa produkterna i fält under lång tid. Fickornas placeringar på våra plagg är noga genomtänkta så att du kan bära med dig de saker du behöver under en lång och ibland oviss jaktdag. Vi har gjort allt för att vara säkra på att våra jaktbyxor håller för de förväntningar du har på en premium produkt levererad av Bearskin.

Vi hjälper dig

Har du några funderingar eller frågor kring jaktbyxor? Höra av dig till oss på kundtjänst. Vi på Bearskin vill att du ska känna dig nöjd. Oavsett vilken fråga du har så finns vi här för att hjälpa dig med dina funderingar.