Sök

Sök

Köpvillkor

Priser
Våra priser kan ändras av omständigheter som Bearskin AB inte råder över, till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. I alla priser ingår moms med 25 %. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Faktura
Hos Bearskin AB kan du handla med faktura via Klarna. Se Klarna för villkor.

Kortbetalning
Du kan välja att betala med kreditkort via Mastercard och Visa. Kreditkortsbetalningen sker via vår samarbetspartner DIBS - Payment services. Vi skyddar alla dina uppgifter med hjälp av kryptering och kommunikationen mellan vår internetbutik och Dibs sker över en säker internetkoppling. När din betalning är genomförd och ordern lagd så får du en bekräftelse via e-post. Det tillkommer ingen extra avgift för betalning med betal- eller kreditkort.

Leverans och frakt
Vi levererar till samtliga adresser inom Sverige via våra samarbetspartners - vänligen se produktsidor och kassa för information om leveranstid och fraktalternativ. Eventuell fraktavgift inkluderar kostnad för emballage, packning och porto. Bearskin förbehåller sig rätten att ändra leveranstiden på grund av oförutsedda händelser utanför vår kontroll.
 

Byte, ånger och returer
Du har full bytes-, ånger- och returrätt 14 dagar efter att du fått produkten. Villkoret är förstås att du inte har använt produkten samt att den är i oskadat skick och har alla etiketter kvar. Av hygienskäl byter vi tyvärr inte underställ och strumpor. På reavaror gäller full bytesrätt men ej ångerrätt/öppet köp. Underställ bytes endast med obruten plombering. Du betalar frakten för den återsända produkten, vi betalar frakten för ev. ny produkt. Återbetalning sker i första hand via det betalsätt som använts vid köptillfället. Vi hjälper självfallet också gärna till med att byta storlekar i mån av tillgång. 

Skicka paketet till:

Bearskin AB
Lager & Logistik
Duvedsbyn 165
837 71 Duved

Använd gärna vår retursedel (www.bearskin.se/sv/info/reuturer.html) för att beskriva anledningen till returen.

Reservation för saldofel
Vi reserverar oss för att det ibland kan inträffa att en artikel som finns till försäljning i webbshopen är slut på vårt lager och inte kan levereras. Du blir då kontaktad med i möjliga fall erbjudande om alternativ färg på plagget eller alternativt liknande plagg. Kan vi inte erbjuda tillfredsställande alternativ får du naturligtvis pengarna tillbaka för den aktuella artikeln.

Minderåriga
Minderåriga (under 18 år) måste ha målsmans godkännande för att få beställa.


Reklamation

Kontrollera alltid ditt paket med produkter så fort du mottagit dem. Om produkterna är skadade eller inte stämmer i antal, maila vår kundtjänst på info@bearskin.se så tar vi kontakt med dig. Är det en transportskada så ska det anmälas till det postkontor som lämnade ut paketet.

Säkerhet
Vi använder SSL (Secure Socket Layer) för alla betalningstransaktioner. Det innebär att all data skickas krypterad via säkra internetuppkopplingar. Personuppgifter du lämnar till Bearskin AB används för att administrera dina köp och till utskick av nyhetsbrev om du vill ha dem. Inga av dina uppgifter ges ut till tredje part.

Rabattkoder & Presentkort
Om du har en rabattkod eller ett presentkort så skriver du in den på kassasidan.

Kundtjänst
Om du har några frågor eller funderingar runt ditt köp så når du oss på mail info@bearskin.se 

Bearskin AB
E-mail: info@bearskin.se
Organisationsnr: 556807-0345