Sök

Sök

Bra jaktbyxor för kvinnor kan vara svåra att hitta. Det finns få alternativ på marknaden och oftast blir det till att välja unisex eller byxor utvecklade för män.

Bearskin är stolta över att presentera Cordura Pants jaktbyxor för damer, utvecklade av kvinnor för kvinnliga jägare. I utvecklingen av Cordura Pants för kvinnor har vi lagt mycket tid på att ta fram en bekväm passform i kombination av bra material och nödvändiga egenskaper för en bra jaktbyxa. Resultatet blev Cordura Pants, en jaktbyxa utan membran, de bästa jaktbyxorna för kvinnor på marknaden!

Cordura Pants Women

Vi är stolta och glada över att kunna presentera Cordura Jaktbyxor för damer i denna kollektion. Materialet som används i byxorna känns superlätt när man bär det och det har fortfarande en extremt hållbar kvalitet

Slitstarkt material

Materialet och färgerna är noggrant testade och slitna för att säkerställa att den inte står i vägen för en lyckad jakt. Cordura-materialet är extremt tyst så du kan röra dig utan att bli hörd av djuren. Färgen är noggrant utvald för att vara den mest naturliga färgen i miljön vilket kommer att få dig att smälta in som ingen annan.


Bearskins strävan har alltid varit att göra så ändamålsenliga plagg som vi kan. Och stor möda har lagts ner på att exempelvis få fickornas placeringar att fungera optimalt oavsett om fickorna är tomma eller fulla. Cordura-byxorna från Nr. 1 Collection har precis de egenskaper du behöver för att lyckas. Placeringen av fickorna är noggrant placerade där du behöver dem, samt storleken för att bära all din jaktutrustning. Det är den lättaste, mest hållbara och tystaste jaktbyxan för kvinnor på marknaden!

Tillsammans med Stephen Copp, produktutvecklare, har Bearskin skapat innovativa jaktkläder utvecklade för jägare av jägare. Vi kombinerade Stephens 30-åriga erfarenhet av material och textilier med Bearskins jaktkunskap och våra önskemål om utformning och materialval.

Bearskins mål är att utveckla jaktkläder till perfektion, för att du som kund och jägare ska känna dig trygg med att produkten du köper är noggrant genomtänkt, utvecklad och testad.

Materialvalet, utformningen och fickornas placeringar på våra plagg är alla noga genomtänkta så att du kan bära med dig de saker du behöver under en lång och ibland oviss jaktdag.

Vi hjälper dig

Är du intresserad av att veta mer om våra jaktbyxor? Oavsett vilken fråga du har så finns vi på Bearskin här för att hjälpa dig med dina frågor.