Layer 1
Sök

Sök

Cordura Jacket

Shell Jacket

Midlayer Fleece

Cordura Pants

Cordura Bib Pants

Shell Pants

Cordura Pants Woman

Merino Wool Long Sleeve

Midlayer Fleece

Bearskin Cap Dark Grey/Rust

Classic Cap Charcoal/Black

Shell Jaktställ

Jaktjackor från Nr. 1 Kollektion Bearskin.I Nr. 1 Collection har vi skapa två ultimata jaktjackorna som du behöver för nästan alla typer av jakt, Cordura Hunting Jacket och Shell Jacket.
Jaktjackor från Nr. 1 Kollektion Bearskin. Nr. 1 Collection har vi skapa två ultimata jaktjackorna som du behöver för nästan alla typer av jakt, Cordura Hunting Jacket och Shell Jacket.

Nr. 1 Collection

Bearskin vet att en bra jaktjacka är nyckeln till en lyckad jakt. Men vad innebär det med den perfekta jaktjackan. När vi drog igång utvecklingen för Nr. 1 Collection samlades 30+ års erfarenhet inom jakt och produktutveckling. Vi gick igenom de absoluta måsten en jaktjacka måste uppfylla men också hur  drömmarna kring den ultimata jackan som vi alltid tar med oss när vi går ut i skogen såg ut. 

I Nr. 1 Collection har vi skapa två ultimata jaktjackorna som du behöver för nästan alla typer av jakt, Cordura Hunting Jacket och Shell Jacket

Cordura Jacket

För Cordura Hunting Jacket var vårt mål att skapa en fjäderlätt jacka med maximal andningsförmåga, som du kan bära med dig alla dina jaktprylar i.

Vi valde materialet Cordura som är ett innovativt val för jaktkläder. Cordura är tyst, håller länge och andas extremt bra, vilket gör materialet perfekt för ytterplagg för jakt. Cordura Jacka Nr. 1 ingår som basplagg i vår nya kollektion. Jackan är gjord för rörlig jaktoch med sina funktioner ger dig den bästa chansen till en framgångsrik jakt. Hemligheten med Cordura Hunting Jacket är kombinationen av de starka sömmarna, det högkvalitativt material och våra jägares kunskap och erfarenhet. Den har precis rätt placering av fickor och detaljerna som kommer att göra dig glad när du använder den.Shell Jacket

Vår Shell Jacket är framtagen för de regniga dagarna. Vi ville föra våra idéer från Cordura Jacket vidare till en jaktjacka som håller dig torr även under de regnigaste dagarna. 

Vi vet hur blött det kan vara ute i fältet och de flesta dagar i skogen är inte lika fina som det du ser på sociala medier. Vår skaljacka Nr. 1 är en jaktjacka som kommer att hålla dig torr dessa dagar, samtidigt som den är tyst och har precis rätt storlek och placering av fickor. 

Vilket material? Vi valde ett material som håller dig torr men ändå kan andas så mycket att du kan röra dig utan att bli blöt av fukt och svett innanför jackan. Vi är övertygade att vi har skapat den ultimata skaljackan som du kan ta med dig under de regniga dagarna och som gör att du kan stanna i skogen även de dagar det ösregnar. 

Midlayer Fleece

För de kallare dagarna har vi utvecklat vår Midlayer Fleece jacket, en mellanlagers fleecejacka som kan bäras under dina ytterkläder eller fristående. 

Vi har givetvis lagt in samma detaljer i vår fleece som i våra andra jaktjackorna: bra passform, fickor gjorda för jaktprylar, rätt färger för att hålla dig dold för djuren och ett tyst material. Du kommer att älska denna fleece - det gör åtminstone vi!

Vi är stolta

Vi är stolta över att kunna presentera jaktjackorna från vår Nr. 1 Collection och vi är säkra på att de kommer att ge dig många fantastiska jaktupplevelser. Jackorna är tänkta att bidra till framgång och inte stå i vägen för att nå dina mål. Vi hoppas och tror att jaktjackorna kommer att stanna hos dig länge som en trevlig följeslagare på din jaktstig. 

Mål
Bearskins mål är att utveckla jaktkläder till perfektion, för att du som kund och jägare ska känna dig trygg med att produkten du köper är noggrant genomtänkt, utvecklad och testad. 

Materialvalet, utformningen och fickornas placeringar på våra plagg är alla noga genomtänkta så att du kan bära med dig de saker du behöver under en lång och ibland oviss jaktdag. 

Vi hjälper dig
Är du intresserad av att veta mer om våra jaktbyxor?  Oavsett vilken fråga du har så finns vi på Bearskin här för att hjälpa dig med dina frågor.