Sök

Sök

Jaktjackor från Nr. 1 Kollektion Bearskin.I Nr. 1 Collection har vi skapa två ultimata jaktjackorna som du behöver för nästan alla typer av jakt, Cordura Hunting Jacket och Shell Jacket.
Jaktjackor från Nr. 1 Kollektion Bearskin. Nr. 1 Collection har vi skapa två ultimata jaktjackorna som du behöver för nästan alla typer av jakt, Cordura Hunting Jacket och Shell Jacket.

Nr. 1 Collection

Bearskin vet att en bra jaktjacka är nyckeln till en lyckad jakt. Men vad innebär det med den perfekta jaktjackan. När vi drog igång utvecklingen för Nr. 1 Collection samlades 30+ års erfarenhet inom jakt och produktutveckling. Vi gick igenom de absoluta måsten en jaktjacka måste uppfylla men också hur  drömmarna kring den ultimata jackan som vi alltid tar med oss när vi går ut i skogen såg ut. 

I Nr. 1 Collection har vi skapa två ultimata jaktjackorna som du behöver för nästan alla typer av jakt, Cordura Hunting Jacket och Shell Jacket

Cordura Jacket

Säkra det ultimata jaktäventyret med vår Cordura Jacket - en perfekt blandning av komfort och funktionalitet! Den här jackan är tillverkad av det innovativa och slitstarka Cordura-materialet och är utformad för att uppfylla kraven på även de mest utmanande jaktutflykterna.

Med en lätt och andningsbar konstruktion erbjuder Cordura Jacket oöverträffad komfort under längre jaktäventyr. Med strategiskt placerade fickor och detaljer är den här jackan konstruerad för att ge maximal bekvämlighet och effektivitet, vilket ger dig självförtroende för att lyckas på jakten.

Oavsett om du är en erfaren jägare eller nybörjare är vår Cordura Jacket det perfekta valet för dig som kräver det allra bästa.

Shell Jacket

Letar du efter en jacka som klarar tuffa väderlekar? Den här slitstarka jaktjackan är utformad för att erbjuda dig maximalt skydd under regniga dagar och hålla dig torr även under de blötaste förhållandena.

Vi förstår att jakt inte alltid innebär perfekta väderförhållanden, därför har vi utvecklat en skaljacka som klarar alla väder, håller dig torr och bekväm så att du kan hålla dig fokuserad på jakten. Med strategiskt placerade fickor erbjuder den här jackan maximal funktionalitet.

Shell Jacket är tillverkad av ett tyst material som ger både skydd och komfort och låter din kropp andas och röra sig med lätthet. Vi är övertygade om att vår skaljacka snabbt kommer att bli din favorit för alla jaktresor, oavsett väder.
Utrusta dig och ta dig an de tuffaste förhållandena utan bekymmer.

Midlayer Fleece

För de kallare dagarna har vi utvecklat vår Midlayer Fleece jacket, en mellanlagers fleecejacka som kan bäras under dina ytterkläder eller fristående. 

Vi har givetvis lagt in samma detaljer i vår fleece som i våra andra jaktjackorna: bra passform, fickor gjorda för jaktprylar, rätt färger för att hålla dig dold för djuren och ett tyst material. Du kommer att älska denna fleece - det gör åtminstone vi!

Vi är stolta

Vi är stolta över att kunna presentera jaktjackorna från vår Nr. 1 Collection och vi är säkra på att de kommer att ge dig många fantastiska jaktupplevelser. Jackorna är tänkta att bidra till framgång och inte stå i vägen för att nå dina mål. Vi hoppas och tror att jaktjackorna kommer att stanna hos dig länge som en trevlig följeslagare på din jaktstig. 

Mål
Bearskins mål är att utveckla jaktkläder till perfektion, för att du som kund och jägare ska känna dig trygg med att produkten du köper är noggrant genomtänkt, utvecklad och testad. 

Materialvalet, utformningen och fickornas placeringar på våra plagg är alla noga genomtänkta så att du kan bära med dig de saker du behöver under en lång och ibland oviss jaktdag. 

Vi hjälper dig
Är du intresserad av att veta mer om våra jaktbyxor?  Oavsett vilken fråga du har så finns vi på Bearskin här för att hjälpa dig med dina frågor.