Sök

Sök

Jaktkläder från Bearskin
Jaktkläder från Bearskin

Jaktkläder

Det är många faktorer som spelar in när man ska ut på jakt. Förberedelse, kunskap, erfarenhet, vädret, din utrustning, ditt jaktlag, din älskade jakthund och framförallt dina kläder. Bearskin erfarna team av jägare har tagit all sin lärdom från sina under otaliga timmar ute i skogen och skapat: Bearskin Nr. 1 Collection. 

Under de senaste 1,5 åren har vi samlat och kombinerat 30 års jakterfarenhet tillsammans med några av de främsta produktutvecklarna för friluftskläder i världen. Vi har spenderat otaliga timmar på att diskutera, testa och upprepa vad vi tror kan lägga grunden för nästa generations jaktkläder 

Nr. 1 Kollektion

Nr. 1 Kollection består av åtta essentiella jaktkläder som vi tycker borde finnas i alla jägares garderob. Jaktkläderna är noggrant utvecklade, testade och utvärderade för att se till att de är tysta, hållbara, har bra andningsförmåga och är utrustade med rätt detaljer för att du ska få en så lyckad jakt som möjligt. Som jägare själva kan vi stolt säga att vi kommer att bära dessa kläder för rörlig jakt utan att behöva oroa oss för värme, regn eller kalla dagar.

Cordura

Vi valde Cordura som material i ett flertal av våra plagg, då det har de egenskaper som matchar med våra behov. Cordura är extremt hållbart och tyst och kommer att hålla under många års jakt under tuffa förhållanden. Färgerna som används i våra kläder är också genomtänkta och testade i olika miljöer för att vara säker på att du smälter in i miljön

Allt ligger i detaljerna!

Allt ligger i detaljerna! Våra erfarna jägare har lagt mycket fokus och hänsyn på detaljerna i våra jaktkläder. Placeringen och storlek av fickorna, placeringen av dragkedjor och ventilation och var antennen för jaktradion ska komma ut. Det finns många detaljer i jaktkläder som vi inte tog för givet! Dessa detaljer är viktiga eftersom de kan vara avgörande för en lyckad jakt. Det vi försöker säga är att ingenting är slumpmässigt – det finns en tanke i varje detalj i våra jaktkläder och vi hoppas att du kommer att älska dem lika mycket som vi gör.