Sök

Sök

Jaktkläder för dam

Jaktkläder är avgörande för att få en bra upplevelse när du är på jakt. När vi utvecklade en ny kollektion av nästa generations jaktkläder var det viktigt för oss att även inkludera de många jägare som finns där ute. Det finns fler kvinnliga jägare och vi ser ett ökat intresse för jaktkläder som har en mer feminin passform. Vi såg behovet och hade detta i åtanke när vi skapade nr. 1 Collection.

Cordura Pants Women

Våra Cordura Jaktbyxor för kvinnor är specialgjorda och utvecklade för en kvinnlig passform.

Vi har sett till att ha med alla smarta funktioner, såsom ventilation och fickor gjorda för jaktutrustning. Corduramaterialet är noga utvalt och vi vågar påstå att det är det bekvämaste materialet som finns med en extrem hållbarhet och andningsförmåga. Vårt huvudfokus har varit att skapa de mest tysta jaktbyxorna för kvinnor som någonsin gjorts! Och vi är stolta över att kunna säga att det är något vi har lyckats med!

Unisex modeller anpassad för dam

Som jägare vill vi bära kläder för aktiv jakt utan att oroa oss för svett, regn eller kalla dagar. Nr. 1 Collection består av åtta oumbärliga jaktkläder som vi anser borde finnas i alla jägares garderob. Kläderna är noggrant utvecklade, testade och utformade för att se till att de tillgodoser och gärna överträffar alla våra behov och önskemål.

De andra plaggen i vår Nr. 1 Collection är unisexmodeller, men vi har sett till att göra storlekar så att de passar även kvinnor. Vi har noggrant testat alla modeller för att se till att de stämmer överens med våra mål och krav på utmärkta jaktkläder. För kvinnor rekommenderar vi att du väljer en mindre storlek än vad du brukar ha på våra unisexmodeller.

Vi är stolta över att kunna presentera vår Nr. 1 Collection med unika jaktkläder och hjälper dig gärna att hitta rätt modell för dina behov. Vi hoppas också kunna presentera vår Nr. 1 Shell Pants för kvinnor i framtiden, och hoppas du lämnar oss en kommentar om du är intresserad av att vidareutveckla våra jaktkläder för kvinnor.

Bearskins mål är att utveckla jaktkläder till perfektion, för att du som kund och jägare ska känna dig trygg med att produkten du köper är noggrant genomtänkt, utvecklad och testad.

Materialvalet, utformningen och fickornas placeringar på våra plagg är alla noga genomtänkta så att du kan bära med dig de saker du behöver under en lång och ibland oviss jaktdag.

Vi hjälper dig

Är du intresserad av att veta mer om våra jaktbyxor? Oavsett vilken fråga du har så finns vi på Bearskin här för att hjälpa dig med dina frågor.