Sök

Sök

Rådjursjakt med jaktkläder från Bearskin
Rådjursjakt med hund med jaktkläder från Bearskin

Jaktställ

Ett jaktsställ ska täcka många olika behov. Det ska vara tyst, ha rätt och tillräckligt med fickor, andas bra och vara bekvämt att ha på sig. På Bearskin lägger vi mycket tid och kraft på att utveckla jaktkläder som passar våra behov. Vi vill att du ska lyckas med din jakt, och dina kläder ska inte stå i vägen för att få en bra upplevelse ute i naturen.

Shell Jacket

Vid utveckling av Nr. 1 Collection var vårt mål att skapa jaktkläder som håller i generationer. Våra erfarna jägare och produktutvecklare har arbetat i många timmar för att definiera karaktärerna för det perfekta jaktstället. I dessa diskussioner kom vi fram till att ett bra jaktställ inte ska stå i vägen för dig, det ska snarare vara kläder som bidrar till din tid i skogen och till en framgångsrik jakt.

Vi tror på detaljer och våra jaktställ har utvecklats noggrant, testats och sedan testats igen. Resulterat blev Nr. 1 Collection, åtta plagg som ligget till grund för vårt varumärke och vår identitet: Tysta och andningsbara jaktkläder som kommer att bidra till en lyckad jakt. Vi vill hjälpa dig att jämna ut oddsen och vara närvarande när du skapar dina många jaktupplevelser.

Shell Pants

Jaktkläderna är alla grundligt genomtänkta från detaljer som placering av fickorna, till material som bidrar till ett extremt tyst jaktställ och kläder som håller. En annan viktig aspekt för oss var plaggens andningsförmåga, var har därför skapat jaktställ för rörelse och som håller dig varm och torr även under de svettigaste dagarna.

Vi tror på kvalitet och har därför skapat kvalitetsplagg som förhoppningsvis bidrar till många lyckade jaktupplevelser. Vår förhoppning är att våran jaktställ ska hålla i generationer och att upplevelserna i skogen håller i sig.