Sök

Sök

Smygjakt på älg och hjort i svenska skoger. Jaktkläder från Bearskin, utvecklat för rörlig jakt.

Vi tror att vi har hittat rätt formel för framgångsrik jakt. Den består av förberedelser, kunskap, erfarenhet och ivrighet att alltid briljera. Vi har tagit denna erfarenhet från jakten in i vår utveckling av kläder för att skapa utmärkta jaktkläder som håller. De varma och soliga dagarna är ofta sällsynta och de flesta gånger kan vädret spela en stor roll för framgång. När vi utvecklade Nr. 1 Collection var vårt mål att skapa bekväma mellanlager av hög kvalitet - så att du kan fokusera på din jaktupplevelse.

Vår kollektion av inner- och mellanlager består av två plagg som vi anser är oumbärliga när du är ute på jakt. Den ständiga kampen mellan att vara aktiv och stilla är något vi ofta upplever när vi är ute och jagar. Vår kroppstemperatur och svett stiger när vi är aktiva, och saktar ner och kyls ner när vi är stilla.

Midlayer Fleece

Bär den som jacka eller ett värmande mellanlager, den kommer alltid ge lägsta möjliga signatur tack vare den inbyggda ljuddisciplinen, praktiska fickor som skyddar både dig och det du bär på tack vare cordura, som också återfinns i den väl tilltagna kragen för slit och vindskydd

Vi ville skapa ett mellanlager som du kan bära under de kallaste dagarna men som du också kan använda på egen hand när du inte är i behov av ytterkläder. Vi har sett till att ha med alla samma detaljer i vår mellanlagerfleece som i våra ytterkläder; Fickor gjorda för jaktutrustning, färger som får dig att smälta in i miljön och så klart ett tyst material. Vi vill bära denna mellanlagerfleece alla dagar i veckan!

Merinowool longsleeve

Upplev en perfekt kombination av värme, komfort och naturlig stretch med vår långärmade merinoull. Denna tröja är tillverkad av 100% merinoull, vilket gör den till ett pålitligt val för jägare som söker ett högkvalitativt baslager. 

Merinoull är utmärkt när det kommer till isolering och transport av värme. Det är något du alltid bör bära närmast huden – så du behöver inte oroa dig för att vara för varm eller för kall. Vårt baslager i Merinowool är enkelt och rent – precis som det ska vara.

Bearskins mål är att utveckla jaktkläder till perfektion, för att du som kund och jägare ska känna dig trygg med att produkten du köper är noggrant genomtänkt, utvecklad och testad.

Materialvalet, utformningen och fickornas placeringar på våra plagg är alla noga genomtänkta så att du kan bära med dig de saker du behöver under en lång och ibland oviss jaktdag.

Vi hjälper dig
Är du intresserad av att veta mer om våra jaktbyxor? Oavsett vilken fråga du har så finns vi på Bearskin här för att hjälpa dig med dina frågor.