Search

Search

What are bib pants and why are they advantageous for hunting?

Vad är bib byxor och varför är de fördelaktiga för jakt?

Vad är bib?


Bib byxor är en typ av byxor som är förlängda med hängslen upptill, som går upp över bröstet och ryggen. Detta gör det enklare att hålla byxorna på plats och förhindrar att de glider ner under rörelse. Jaktbyxor är vanligtvis gjorda av ett robust och slitstarkt material som tål hårt arbete och hårda förhållanden.

Bib byxor är vanligtvis använda inom olika branscher, såsom bygg, jakt, fiskeri, och andra utomhusaktiviteter. Dessa byxor är speciellt utformade för att hålla jägaren eller arbetaren varm, torr och bekväm under långa perioder ute. Dessa byxor har ofta fickor, dragkedjor och knappar för att göra det lätt att förvara verktyg och utrustning.

Dom är vanligtvis lite mer dyra än vanliga byxor, men de är ofta mer slitstarka och hållbara, och ger bättre skydd och bekvämlighet än en vanliga byxa.

Jaktbyxor Bearskin - Bib byxor

Varför är bib byxor fördelaktiga för jakt?

Bib byxor är fördelaktiga för jakt eftersom de ger extra täckning och skydd för överkropp och ben. Hängslena hjälper till att hålla byxorna på plats och förhindrar att de glider ner.

De har även förstärkta knän, vilket ger extra hållbarhet och skydd vid krypning eller knäställning. Dessutom har många bibs flera fickor, vilket gör att jägare enkelt kan bära och komma åt sin utrustning. Sammantaget ger bibs komfort, skydd och praktiska jaktmöjligheter.

Bib byxor - jaktbyxor från Bearskin

Cordura Bib Pants - hur tänkte vi? 

Vi har utvecklat våra jaktbyxor för att ge maximal komfort, mer förvaring -ävern utan jacka eller väst samtidigt som den är slitstark, lätt, tyst och snabbtorkande. Dessutom är den helt enkelt snygg.


Cordura Bib Pants - fordelar?

Men våra jaktbyxor bibs är du klädd för jakt, fest, utomhusaktiviteter -ja nästan allt. Eftersom att materialet är så tyst, färgen ger ett naturligt kamouflage i de flesta miljöer så passar den utmärkt till jakt. Likaså att den är lätt, andas bra och håller för allt som är roligt -länge. Därför gör den sig lika bra på vandringen eller i trädgården, t.o.m i soffan eftersom att den är så bekväm.

Leave a comment (all fields required)